Repetoire-musikken-playlist

Er du vild med de gamle rock og pop hit´s og det nyeste nye spiller The Bats toppen af poppen når de spiller Rock`n roll fra 50 ´erne med Elvis, Chuck Berry, Buddy Holly og Roy Orbison.
60`er musikken lever for altid og The Bats vækker vild begejstring med klassikere fra The Beatles, Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival og soul musikken fra Motown får dansegulvet i kog. 70`er Disco, Saturday Night Fever, Stayin Alive, og alle synger med på Y.M.C.A og
You`re the one that i want når The Bats spiller musical for en aften med sangene fra Grease.

The Bats fylder dansegulvet med danske 80`er hit`s når de spiller Dodo and the dodo`s ,
Ray dee ooh, Rugsted – Kreutzfelt, Poul Krebs, Lars Hug, Malurt, Gnags og såvel de helt unge som de mere modne piger slår sig løs når The Bats spiller nyt og gammelt fra Thomas Helmig.
Gasolin, Shubidua og Kim Larsen sange er en selvfølge når danskerne fester og The Bats spiller også gerne Vidio Vidio og Discotango fra Dansk melodigrandprix og dansktopschlagere fra
John Mogensen, Bamse og Keld Heick.

De mest kendte med Joe Cocker, Kool and the gang, Bruce Springsteen, Bryan Adams og U2 er med på playlisten når The Bats spiller De Absolut Bedste internationale hit´s fra 80´erne og 90´erne.

Er der stemning for lidt Country eller Bluesmusik ryster The Bats gerne en go` gammel countryballade, lidt modern country eller en fed Blues ud af ærmet.

The Bats følger selvfølgelig med tiden og spiller de moderne klassikere med Robbie Williams,
Bruno Mars, Cold Play, Snow Patrole og masser af god dansk popmusik fra de nyere danske stjerner som Rasmus Seebach, Lukas Graham og Burhang G.

The Bats kan byde på masser af erfaring, rutine, og et meget bredt repetoire med musik for enhver smag. Nye musikalske udfordringer og glæden ved at spille sammen driver værket når The Bats arbejder flittigt i øvelokalet med at stramme op på de goe` gamle og spille nye friske hit`s til stor fornøjelse for et publikum der med forventningens glæde kan se frem til et arrangement med
The Bats og live musik der gør indtryk.